Det är otroligt snabbt enkelt och framförallt gott att tillaga Smashburgers på Gourmetstål. Det du behöver är färs gärna med hög fetthalt närmare 20% (eller mer) som du formar till en köttbulle. Lägg den på en mycket het gourmetstål och pressa ner ganska hårt med en hamburgesmasher eller annat platt instrument. Låt steka i 1-2min så du ser att saft börjar komma upp och skrapa upp burgaren, gärna med ett bra verktyg så att du får med den nu goda stekyta (maillard) som blivit. Strö på lite salt och lägg på en god ost, låt steka en minut till sen är det klart. Njut av burgare hemma precis som på jureskogs, bastard burgers mfl härliga restauranger som använder denna tillagningsmetod för extremt goda resultat. Du kan använda alla våra Gourmetstål både ute på grillen, öppen eld, brännarring eller på din spishäll. Sen självklart använder du Gourmetstålet i ugnen också för fantastiska pizzor och bröd 🙂