Gourmetstål / Pizzastål - En revolution för matlagning

Gåvor till eldsjälar

Vi kommer att skänka 50st Gourmetstål paket!

Sen vår start för 5 år sedan har vi haft förmånen att dela mycket matglädje med våra Gourmetstål & Pizzastål. Som tack för denna resa med god mat, gemenskap och inspiration vill vi ha din hjälp att ge dessa Gourmetstål till de som har gjort det där lilla extra och förtjänar att bli uppmärksammad. Vi ser gärna att dessa paket går till eldsjälar, de som jobbar inom sjukvård och hälsa, äldreboenden, individer som gjort uppoffringar, skapat möjligheter och sett till att vi tar oss framåt. Vi vill även gärna ge möjligheten för boenden och hem att kunna använda Gourmetstål för härliga tunnbrödsbak, smashburgers och pizzakvällar.

För att ge oss tips och hjälp att hitta dessa individer & boenden så får ni gärna sprida detta inlägg till så många som möjligt, skriv gärna i kommentarerna allt gott ni vill dela med er av. Vi kommer i första hand att ta namn på mailadressen framtid@gourmetstal.se där ni kan skriva kort om vem/vilka som skulle uppskatta ett Gourmetstål. Med detta hoppas jag att kunna sprida glädje och förgylla vardagen för de som kämpar och håller ut och tacka er alla för att vi fått möjlighet att skapa denna produkt och gemenskap tillsammans. /med stor tacksamhet Christoffer Koskela

One Reply to “Gåvor till eldsjälar”

  1. Juliano Kuzhicov skriver:

    Vorta Drom Helsingborg
    Hej
    Har ett perfekt förslag på eldsjälar som verkligen hade förtjänat ett Gourmetstål paket. Det är en förening som jobbar både med barn och ungdomar och deras föräldrar samt äldre människor som är ofrivilligt isolerade och ensamma. Föreningen har sitt säte i Helsingborg och bedrivs ideellt. Föreningen finns på ett område som heter Adolfsberg och är ett så kallat socialt utsatt område med över fem tusen människor. Dom som arbetar där kämpar varje dag med allt från att hjälpa barnen med läxor till att hjälpa de äldre att gå och handla. I dessa tider med Covid-19 behöver vi person som gör det lilla extra. Det finns mycket att skriva om uppoffringar dem gör för de boende på området. Dem har även en cafe och lite lättare mat verksamhet. Bjuder boende på frukost eller lunch ett ställe där grannar kan träffas. Många äldre som är ensamma vill ofta sitta och äta tillsammans med någon. För ingen ska behöva sitta ensamma och äta om dem inte vill. Den här föreningen heter Vorta Drom man kan läsa mer om man vill både på Facebook och Helsingborg.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.