Gourmetstål / Pizzastål - En revolution för matlagning

Black Steel Grill – Världsnyhet!

Snart lanserar Gourmetstål en världsnyhet – Black Steel Grill. Nu kan du få ett eget litet stekbord vid din tallrik på matbordet tack vare vårat specialgjorda Gourmetstål. Med en vanlig hemmaugn värmer du upp våra nya Black Steel Grill för att sedan placera dem vid matbordet.

Vi har även paket med tillhörande träunderlägg och porslin för dig som vill ha ett komplett koncept. För att ta ut dina Black Steel som är upp emot 420 grader erbjuder vi nu även en av de bästa grillhandskarna på marknaden gjorda i kevlar och silicon som klarar av 500 grader.

Du kanske har provat liknande koncept som black rock grill på restauranger eller om det här är något helt nytt för dig så hoppas vi att du kommer att testa detta fantastiskt goda och roliga sätt att laga mat på hemma. Det går bra att steka 250 gram kött på en uppvärmd Black Steel och värmen håller sig upp till 20 minuter. Storleken på Black Steel är kompatibel för att även kunna läggas på planksteks plankor om man inte vill köpa det kompletta paketet med porslin och träunderlägg.

Passa på att förboka din Black Steel redan idag, de första 50 beställningarna får 15% rabatt. Leverans beräknas till början av november. Förhandsbeställningar görs genom att maila till blacksteel@gourmetstal.se

Introduktionspriser:
1st Gourmetstål – Black Steel Grill 495kr
2st Gourmetstål – Black Steel Grill 825kr

1st Gourmetstål – Black Steel Grill + träunderlägg stort + 3st skålar + 1st tallrik 695kr

2st Gourmetstål – Black Steel Grill + 2st träunderlägg stort + 6st skålar + 2st tallrikar samt 1 par Gourmetstål grillhandskar 1325kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.